Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 martie 2011

" Din suflet pentru suflet "

*Uneori te poti rani mai tare daca ti-e teama sa nu fii ranit…

  *Sa simti in fiecare zi, orice s-ar intampla, ca dincolo de nori, dincolo de ziduri, de oameni, spioni sau lei, dincolo de tacerea cea mai grea, Dumnezeu iti zambeste, iti da bucurie, iti apropie cerul, iti umple cu pace inima si-n tine Isi scrie caracterul cu Mana Sa!

  * Ia un zambet si daruieste-l la cine nu l-a mai avut… ia o raza de soare si fa-o sa zboare unde e mereu noapte… descopera un izvor si curate pe cel murder de noroi… ia o lacrima si pune-o pe obrazul celui ce nu a mai plans… ia curajul si pune-l in inima celui ce nu stie sa lupte… descopera viata si arat-o celor ce n-o inteleg… ia speranta si traieste in lumina ei… descopera DRAGOSTEA si arat-o lumii intregi!!! 

 
*Dincolo de perdeaua noptii, sclipesc stelele viselor, fiecare intr-o alta culoare: bucurie, incredere, speranta si dragoste. Sa iti umpli toate buzunarele sufletului ca maine dimineata inaintea soarelui, sa rasara zambetul tau…

*Cand apa curge suvoi si spala pamantul, pe tine nu te atinge. Tu esti pe Stanca… Cand soarele usuca totul si arde suflarea, pe tine nu te-ajunge. Tu stai la Umbra… Cand vantul sulfa puternic si matura zarea, tu nu esti atins. Tu esti cu Dumnezeu!!! 

*Stii de ce pretuiesc eu viata? Pentru ca odata cu ea, a aparut si dragostea… Stii de ce pretuiesc eu dragostea? Pentru ca odata cu ea ai aparut si tu in lumea aceasta… Stii ce inseamna dragostea? Bunatate, fericire, indelunga rabdare, iubire, sensibilitate… Stii ce rol ai in viata aceasta? Foarte important pentru ca esti inzestrat si emani aceste calitati… Stii de ce pretuiesc eu fiinta ta? Pentru ca are un sens pe lumea aceasta… 

*Dumnezeu a pus deoparte lucruri mari pentru tine! Urmează-ţi visul! Trăieşte viaţa la maxim! Apreciaz-o la adevărata valoare pentru că viaţa e fragilă şi trecătoare…

*Din întuneric, un glas te-alină, o stea îţi cântă Noapte Bună, un licurici somnu-ţi veghează, spre ţărmul viselor cărare-ţi luminează…

*Stiu Doamne că soarta omului nu este în puterea lui, nici nu stă în puterea omului când umblă să-şi îndrepte paşii spreţintă? Isus e acela care ne călăuzeşte paşii spre eternitatea Tatălui Sfânt, unde prin harul Său sperăm să ajungem şi chiar de e vremea nefavorabilă după nori, e aceeaşi soare!

*Dacă stelele mai pot dărui lumina, dacă cerul mai are lacrimi, dacă timpul mai îngăduie suflare e pentru că Dumnezeu vrea să-ţi şoptească: „Ai mare preţ în ochii Mei!”

*Dumnezeu i-a ales pe cei sărăci şi puţini ca să facă lucrarea Sa pentru că cei mulţi şi bogaţi fiind prea ocupaţi, L-au refuzat…

*Sunt fericit chiar şi în vis pentru că am o Speranţă într-un Dumnezeu care mă iubeşte… Toată dragostea şi pacea Lui să te învăluie…

*A fi puternic inseamna: a iubit pe cineva in liniste, sa radiezi de fericire atunci cand esti trist, a incerca sa ierti pe cineva cand nu merita iertarea, sa astepti atunci cand nu se asteapta nici un raspuns, a ramane calm intr-un moment de disperare, a arata bucurie cand nu o simti, a zambi atunci cand vrei sa plangi, a face pe cineva fericit chiar daca tu ai inima franta, a consola pe cineva cand cel care are nevoie de consolare esti tu. Iar asta inseamna a te increde in Dumnezeu…

*Lasa ca dragostea lui Hristos sa curga prin tine si sa se reverse peste cei care intra in contact cu viata ta. Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima si tine minte ca ceea ce traiesti acum, va face diferenta in eternitate. Nu uita ca esti special, Fiu de Rege! Dumnezeu a sadit in tine ceva ce te face sa fii frumos, daca Il las pe El sa faca ceea ce a pus in tine sa creasca. Nu uita ca El a luptat si a suferit pentru tine cand tu Il tratai cu indiferenta! Acum, ca esti a Lui, nu te va pierde orice s-ar intampla, va lupta pentru tine! Pentru ca TE IUBESTE cu o dragoste vesnica…

*Cand Isus a pasit in gradina, tu ai fost motivul rugaciunii Lui, cand a privit spre ceruri, tu ai fost viziunea Lui… Ultima Lui rugaciune a fost despre tine, ultima Lui durere a fost pentru tine, ultima Lui pasiune AI FOST TU! Bucura-te, iubeste-L, asculta-L si traieste pentru CEL ce a dat TOTUL pentru tine!
*Dacã existã undeva un om mai incompetent ca mine, dar care-L cautã pe Dumnezeu mai sincer decât mine, pe acela îl va folosi Dumnezeu înaintea mea.”

*URGENT!Scuza-ma ca te incomodez ,e foarte urgent. Am un prieten care a venit de foarte departe si trebuie sa ramina undeva. Astfel, i-am indicat casa ta. Te rog primeste-l si iubeste-l. Numele Lui e Iisus Christos . Acum spune bine incet: Poti intra Doamne, eu am nevoie de Tine, curata inima mea cu Singele Tau si binecuvinteaza familia mea. Trimite la 20 persoane si Dumnezeu poate schimba viata cuiva prin tine. Daca vei refuza , aminteste-ti ! Isus a spus: “Daca ma negi intre oameni, te voi nega inaitea Tatalui.


*Incearca sa numeri stelele intr-o noapte senina ca sa vezi cat de des se gandeste Dumnezeu la tine, incearca sa numeri infinitatea de flori pe o pajiste si ai sa vezi de cate ori incearca Dumnezeu sa-ti faca bucurii, ai numarat gingasii fulgi de nea intr-o zi de iarna? de atatea ori cauta Dumnezeu sa te sustina.

*Dumnezeu e prea bun ca sa fie crud,prea intelept ca sa greseasca,prea puternic ca sa scape lucrurile de sub contro,te iubeste prea mult ca sa te paraseasca !

*Nu uita ca viata este o lupta,trebuie doar sa invingh cu un zambet lacrimile,cu intelegere cearta,cu bratele deschise pe cel ce te uraste,cu sinceritate pe cel ce te iubeste si vei vedea cum viata ta devine un drum spre fericire!
*Un zambet nu se plateste,dar valoreaza mult,dureaza un moment,dar se pastreaza in minte intotdeauna,nimemi nu-i atat de bogat incat sa nu aiba nevoie de un zambet dar nici atat de sarac incat sa nu-l poata oferi!
*Fiecare raza de soare care-ti mangaie obrazul,fiecare adiere de vant,fiecare parfum de floare,fiecare ciripit de pasare,fiecare cantac de greiere..reprezinta soapta ale tatalui ceresc,care vrea sa-ti aminteasca mereu si mereu:”Eu sunt cu tine nicidecum n-am sa te las,cu nici un chip nu te voi parasi”

*Ramai ce esti,nimic mai mult,pastreaza drumul in tacere,chiar daca lacrimi de durere,te-or poticni,nu te opri,nu spune niciodata NU si nu uita,nu esti doar tu
 *Doresc ca pacea sa-ti fie prietenul cel mai bun,doresc ca increderea sa-ti fie toiagul de care sa te sprijini si iti doresc ca credinta sa-ti dea aripi sa poti zbura mai usor!






 *Dormi… dar inainte imbraca-te cu hainele mantuirii, nu uita sa citestiScrisoarea de iubire, sa stingi becul ingrijorarii, sa vorbesti la telefonul rugaciunii cu Isus… acum acopera-te cu patura credintei si aseaza-ti capul pe perna bunatatii si credinciosiei Lui!        

 *Pastreaza neatinsa gradina inimii tale si nu o lasa in calea vanturilor care ar putea strica tot ce a sadit Dumnezeu bun si frumos in tine. Invata sa inlaturi tot ce te supara si se risipeste si cauta sa aduni in sufletul tau numai ce iti adduce bucurie deplina in viata!        

*Lasa-te purtat pe bratul Sau, stai la umbra aripilor Sale si lasa in Mana Sa toate grijile tale pt ca EL e DUMNEZEU care tine socoteala tuturor lucrurilor si care poarta pentru tine doar ganduri de pace si de iubire… de iubire vesnica!       

*Indrazneste! Calca inainte! Iar daca pamantul spre care inaintezi nu exista inca, Dumnezeu il va crea special pentru a-ti rasplati indrazneala!       

*Nu dispera cand greul te apasa si nu iti plange-al tau destin… Caci prin necaz viata-I mai frumoasa, cum dupa nor si ceru-I mai senin…      

*De-ti este inima ranita ca lui Ilie in pustiu, asculta vocea linistita care-ti vorbeste in ceas tarziu. Un susur bland dar si subtire, un glas din cerul departat te cauta sa-ti dea de stire ca Domnul tau nu te-a uitat, acesta-I drumul ascultarii, cu suferinte-mpodobit,  dart u ramai fidel chemarii pentru ca esti de Dumnezeu iubit!*Maturitatea nu vine odată cu  vârsta, ci începe cu acceptarea responsabilităţilor…*Priveste la ISUS,a caru-i dragoste este mai mare ca orice,si inima ta va fi inviorata in orice stramntorare.

*Credinţa câştigă cel mai mult, umilinţa primeşte cel mai mult, dragostea însă lucrează cel mai mult. Credinţă face totul posibil, dragostea face totul uşor!*Ieri Dumnezeu a fost cu tine, azi tu eşti sub ocrotirea Lui, nu te îngrijora de ziua de mâine El e deja acolo… Dumnezeu să te ţină în mâinile Sale, iar îngerii să te îndrume mereu…

*Înţelept e omul care pierde ceea ce nu poate păstra pentru a câştiga ce nu poate pierde! Un singur suflet valorează mai mult decât întreaa lume cu tot ce este în ea…*Cel mai bun sfatuitor E INIMA, cel mai bun invatator E TIMPUL,cea mai buna carte E BIBLIA,cel mai bun prieten E ISUS… alege ce-i mai bun!!!*Învaţă nu mult ci cu stăruinţă, Roagă-te nu mult dar cu credinţă, iubeşte nu mulţi dar cu adevărat…

*Cand te rogi, glasul tau rasuna in cer ca un ecou puternic. Poate crezi ca Dumnezeu nu aude! O… cum? Nu iti amintesti de cate ori a auzit pana si sunetul lacrimilor curse pe obrazul tau. Nu uita ca El te iubeste si vrea sa te ajute. Sa nu descurajezi niciodata… roaga-te!

*Din vuietul multimii, retrage-te in tacere, opreste-te o clipa si uita-te la stele… stralucesc atat de frumos ca, cand te uiti, ai impresia ca totul e creat doar pentru tine. Iar apoi pleaca-ti umil genunchii inaintea CELUI ce te-a creat, multumeste-I ca inca mai traiesti si ai mai ajuns inca o data sa privesti cerul cu milioanele de stele! Chiar daca prin lumea nedreptatii esti purtat, tu nu te lasa invins, pastreaza-ti calea dreapta ca la urma sa primesti rasplata. Si daca vei face asa, vei duce o viata plina de bucurie si pace!

*Miezul noptii”… totul e cuprins de tacere… Poate te simti ostenit sau poate tradat, clipele ce trec adeseori iti infioara sufletul, norii negri vor sa iti acopere fiinta, iar in pieptul tau inca mai arde un dor… Dar, adu-ti aminte ca ti-a ramas un singur prieten ce iti poate da liniste sufletului… cere-I sa iti vina in ajutor! El este cel mai bun prieten pentru tine. Privirea Lui e senina, blanda si plina de iubire. El e Isus!

*Cea mai mare putere in viata e Dragostea, cel mai de pret lucru e Credinta, cele mai importante cuvinte sunt “Da, pot!”, cea mai frumoasa podoaba e Zambetul, cel mai puternic mijloc de comunicare e Rugaciunea, cea mai mare bucurie este A Darui, cel mai bun tratament de urgenta e Incurajarea, cea mai importanta prezenta in viata omului este Dumnezeu. 

*Cineva i-a soptit lui Dumnezeu: “Doamne, vorbeste-mi!”… si un greier a inceput sa cante, dar omul nu l-a auzit si a repetat strigand: “Doamne, vorbeste-mi!”… si un tunet a bubuit din cer, dar omul nu a luat aminte… 

“Doamne, vreau sa Te vad!” Si stelele au inceput sa clipeasca. “Doamne, arata-mi o minune!” Si o viata s-a nascut… “Doamne, atinge-ma!” Si un future s-a asezat pe mana lui, dar el l-a zdrobit. NU RESPINGE O BINECUVANTARE PE MOTIV CA NU VINE IMPACHETATA ASA CUM TE ASTEPTI! Fii credincios in cele mici ca sa le primesti pe cele mari!

*Dacã existã undeva un om mai incompetent ca mine, dar care-L cautã pe Dumnezeu mai sincer decât mine, pe acela îl va folosi Dumnezeu înaintea mea.”

*Fa-ti timp sa traiesti:este secretul succesului,fa-ti timp sa gandesti:este sursa puterii,fa-ti timp sa te joci:este secretul tineretii,fa-ti timp pt prietenie:este sursa fericirii,fa-ti timp sa razi:iti va usura povara vietii,fa-ti timp sa visezi:iti va invata sufletul sa zboare,fa-ti timp pt fam.:este mereu aproape.

*O gradina cu flori si bucurie e sufletul,o poveste cu multe mistere e viata dar cel mai scump tezaur de pe pamant e DRAGOSTEA.

*Dumnezeu e prea bun ca sa fie crud,prea intelept ca sa greseasca,prea puternic ca sa scape lucrurile de sub contro,te iubeste prea mult ca sa te paraseasca !

*Daca atunci cand crezi ca numah poti sa faci nimic,te-ai ratacit in pustiu si totul pare pierdut,aminteste-ti ca speranta este Dumnezeu.


*Un zambet pretuieste mai mult decat aurul,pt a-l oferi nu ne costa nimic,in schimb in ochii celui cel primeste valoreaza mult mai mult!
*Cand lucrurile par noroase adu-ti aminte de un lucru: e nevoie de ploaie pentru a obtine un curcubeu.

*Nu te duce niciodata la culcare fara sa razuiesti mai intai felul cum ti-ai petrecut ziua,ce-ai facut rau sau bine si iti vei da seama daca stii sa folosesti sau nu corect timpul care trece fara sa se mai intoarca!

*Ochii sa-ti fie indreptati mereu spre biruinta,tu crede numai pt ca cel care face totul e chiar Isus,nimic nu trebuie sa-ti rapeasca din inima ta bucuria mantuirii



Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa ? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare.. ...


Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma tot intreb cum ai re ...




Unele iubiri nu prind rasaritul, altele traiesc doar pt o vara, unele se pierd si le inghite timpul... doar una te topeste cand nu credeai s-apara...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu